SMAAKVOL GENIETEN TIJDENS EEN AVOND UIT

De Rooise horeca bundelt de krachten voor smakelijke aspergeroutes! Geniet tijdens een gezellige avond uit met jouw vrienden, familie of collega’s van een drie-gangen aspergemenu. Hierbij bezoek je niet één restaurant, maar drie op één avond. Tijdens de avond verwissel je namelijk per gang van restaurant. En om het nog leuker te maken, er is niet één route, maar twee! Stap op de fiets en geniet of leg jouw route wandelend af door het prachtige Sint-Oedenrode!

DEELNEMENDE RESTAURANTS

DE ROUTES

Er zijn twee varianten van de aspergeroute en iedere route heeft zijn eigen restaurants. Bij de wandelroute ga je genieten bij De Beleving, Ons Thuys en Osteria. Alle locaties van deze route zijn gelegen in het dorp en dus op loopafstand. De deelnemende restaurants van de fietsroute zijn De Gouden Leeuw, De Rooise Boerderij en De Helden van Kien.

WANDELROUTE

FIETSROUTE

PRAKTISCHE INFORMATIE

De aspergeroutes zijn af te leggen op 10, 11, 25 mei en 8 juni. Kosten per ticket zijn €45,- excl. servicekosten en drankjes. Voor één ticket krijg je een drie-gangen aspergemenu. Tijdens het aanschaffen van het ticket, kun je eventuele allergieën en voorkeuren
aangeven voor vlees, vis of vegetarisch aangeven. Vragen over de route? Stuur gerust een mail naar info@smaakrouterooi.nl. 

TICKETS